Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Kedves Vendégem!

Mielőtt időpontot foglalnál, kérlek olvasd el figyelmesen a szalonomban érvényes házirendet! Ha minden pontja elfogadható számodra, csak abban az esetben jelentkezz be masszázskezeléseim egyikére!

 1. Kérlek, érkezz pontosan az időpontodra! Maximum 5-10 perccel korábban, hogy ne zavarjuk meg az előtted lévő vendég nyugalmát, és elkerüljük a kontaktot 2 vendég között az ajtóban.
 2. Amennyiben a masszázs előtt tusolni szeretnél, érdemes annyival korábban érkezned, ellenkező esetben a kezelés idejéből kell lefaragnunk ezt az időt.
 3. Érkezéskor kérlek moss kezet, és használd a kihelyezett kézfertőtlenítőt! Én is nagy gondot fordítok a szalon teljes fertőtlenítésére, kiszellőztetésére, a textíliák lecserélésére, ezért van két vendég között 30 perc szünet minden esetben.
 4. Késés esetén annak mértékét a kezelés idejéből kell lefaragnunk.
 5. Amennyiben első alkalommal érkezel hozzám, kérlek, hozd el magaddal orvosi papírjaidat, leleteidet fennálló egészségügyi probléma esetén! Fontos az állapotfelmérés az első találkozás alkalmával, hogy személyre szabott kezelést végezhessünk.
 6. Csak abban az esetben jelenj meg az időpontodon, ha teljes mértékben egészséges vagy! Bármilyen enyhébb tünet esetén, vagy ha csak nem érzed magad túl jól, inkább maradj otthon, és egyeztessünk egy másik időpontot számodra.
 7. Amennyiben érintkeztél az elmúlt napokban olyan emberrel, aki beteg, vagy a családtagjaid azok, érdemes megfontolni egy új időpont egyeztetését.
 8. Kérlek olvasd el azokat az egészségügyi állapotokat, amik kizáró okok lehetnek a masszázst illetően!
 9. Amennyiben bármelyik igaz az esetedben, konzultálj orvosoddal a lehetőségeket illetően!
 10. A masszázsidőpontodat maximum 24 órával korábban tudod lemondani díjmentesen. Ezen belüli lemondás esetén az elmulasztott kezelés összegének 50%-a kerül pluszban felszámolásra a következő alkalommal. Ha valamilyen oknál fogva nem várt dolog jön közbe, próbálj magad helyett küldeni valakit, mivel az utolsó pillanatban nem tudom kiadni a várakozó vendégek számára az időpontodat. Természetesen igyekszem rugalmasan kezelni az ilyen eseteket én is.
 11. Kérlek vedd figyelembe, hogy nekem ez a megélhetésem, tiszteljük egymás idejét ezzel!
 12. A szalonomban elérhető masszázstípusok közül egyik sem tartalmaz szexuális elemeket. Kérlek ne hozd kellemetlen helyzetbe magad, még ha csak poénnak szánod is!
 13. A masszázskezelések férfiaknak alsónadrágban, nőknek fehérneműben zajlik. Ez alól kivételt nem tudok tenni semmilyen esetben! Érdemes olyan darabot választani, amit nem gond, ha krém/olaj ér.
 14. Az ajándékutalvány lejárati ideje után már nem felhasználható. Kérlek, figyeld a rajta szereplő dátumot, mielőtt lefoglalod az időpontodat! A fel nem használt ajándékutalvány készpénzre nem váltható.
 15. Szalonomban jelenleg csak készpénzes fizetésre van lehetőséged.
 16. A parkolás biztosított a szalon udvarában, de ha valamilyen oknál fogva nem találsz parkolóhelyet, az utcán is ingyenes a parkolás.

Köszönöm, hogy elolvastad, és hogy betartod a szabályzatot! Várlak szeretettel!