Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Kedves Látogató! 

Elsősorban szeretnék röviden bemutatkozni.

Krizsai Anita vagyok, a Health and Body Massage Room megalapítója.

2017 óta rendelkezem gyógy- és sportmasszőr végzettséggel.

Kezdetekben egy debreceni, egészségügyi szolgáltatásokat végző szálloda masszázs terapeutájaként és wellness vezetőjeként tevékenykedtem, ezt követően pedig egy exkluzív szépségszalonban végeztem a masszázsra érkező vendégek kezeléseit.

Az szakmában töltött évek során számos eltérő nemű, korosztályú, nemzetiségű, testfelépítésű pácienssel találkoztam, és első perctől kezdve fontosnak tartom, hogy vendégeim egyéni egészségügyi problémáit figyelembe véve személyre szabott kezelést végezzek, mert csak így érhetünk el eredményt hosszútávon.

A fent említett munkakörök során megszerzett tapasztalataimat szerettem volna kamatoztatni, így hoztam létre saját masszázsszalonomat.

Ebbe a pihentető környezetbe várom szeretettel azon Vendégeimet, akik szeretnének kiszakadni egy kis időre a stresszes mindennapokból, alapos feltöltődésre vágynak, megoldást keresnek az életvitelükből adódó izom-és ízületi fájdalmukra, vagy épp segítségre van szükségük a makacs plusz kilók leküzdésében.

Az elmúlt időszakban több szakmai továbbképzésen vettem részt.

Hogy miért? 

Mert egyszerűen imádom, amit csinálok, és arra törekszem, hogy szakmai tudásom bővítése által minden vendégem úgy érezhesse, biztos kezekben van, amikor hozzám érkezik kezelésre egyéni panaszaival.

Azt gondolom, ha valaki szívvel-lélekkel végzi a munkáját, azt a vendégei is érzik, és ettől jobb közeget nem is lehetne teremteni arra, hogy egy masszázs teljes mértékben feltöltődést, kikapcsolódást, gyógyulást, 

magát a tökéletes énidőt jelentse.