Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Pár mondat arról, hogy miért doTERRA esszenciális illóolajokat választottam.

Továbbképzéseim során számos alkalommal találkoztam ezzel a márkával, így a szakmai ajánlások után felkeltették az érdeklődésemet a termékek.

Természetesen először saját magam kezdtem használni őket házipatikám olajaiként, és mivel elégedetten tapasztaltam jótékony hatásaikat, valamint mindig arra törekszem, hogy a masszázskezeléseket még professzionálisabb szinten tudjátok igénybe venni, biztos voltam benne, hogy nem is használhatnék ettől minőségibb alapanyagokat a munkám során.

A doTERRA olajok 100 % tisztaságú, terápiás minőségű illóolajok, amelyeket kizárólag növényekből nyernek ki.

Miért a doTERRA által gyártott és forgalmazott illóolajok a világpiacon jelenleg kapható legjobbak?

A doTERRA esszenciális olajok 100 % tisztaságú, terápiás minőségű illóolajok, amelyeket kizárólag növényekből nyernek ki. A koncentráció következtében egy csepp illóolaj terápiás teljesítménye 50-70-szer nagyobb, mint a növényé. Nem tartalmaznak töltőanyagokat, szintetikus anyagokat, oldószereket, parfümöket, vagy épp rovarirtó szereket.

A világon egyedülálló módon a doTERRA az általa legyártott olajokat a lehető legszigorúbb teszteknek veti alá az olajok minőségének biztosítása, illetve a terápiás osztályba való besorolása céljából, így a piacon lévő olajok közül kizárólag a doTERRA olajok rendelkeznek CPTG® (Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű) minősítéssel.

Ez bizonyítja, hogy nincsenek szennyező anyagok és szintetikus összetevők, amelyek csökkentenék a hatékonyságukat.

Azt hiszem, ettől meggyőzőbb érvekre egyébként sem lenne szükség, de ha szeretnéd Te is megtapasztalni jótékony hatásaikat, foglalj időpontot mihamarabb masszázskezeléseim egyikére, melynek során akár átbeszélhetjük azt is, milyen módon alkalmazhatóak ezek a csodás esszenciák otthonod kényelmében, Te és családod egészsége érdekében!